torsdag den 1. november 2012

DE RADIKALE OMGÅS DEBATREGLERNE


Jeppe fra Enhedslisten og Anna fra Radikale venstre under tv-debatten om grundloven.
 
Det Radikale venstre har igennem de seneste debatter gjort det godt og har i dem alle ligget i toppen, men nu er de blevet afsløret! I de to seneste debatter har de set stort på reglerne når de har debatteret. Under debatterne har den debatterende ordfører fået tilsendt beskeder via et delt dokument i Google Dokumenter. Når den ene skriver noget i et dokument kan den anden se det med det samme. Da alle former for kommunikation med udestående personer er forbudt er det et direkte brud på reglerne. Kommunikationen blev opdaget i den første debat om miljø, onsdag formiddag hvor det var Caroline D.(miljø og klima ordfører) der skulle tale. Her blev det observeret af bl.a. Albert fra DF som sagde det videre til DF's formand, Alexander, efter debatten. Ved næste debat, hvor det var Anna der skulle tale, da deres justitsordfører ikke selv kunne være tilstede, var tilskuerne lidt mere vågne. Her var der mange flere der så hvad der foregik og straks efter debatten er slut, vrimler det med anklager.
Efterfølgende har de Radikale undskyldt ”Misforståelsen” på denne måde:

”Kære Tronbladet
Vi fra de radikale venstre beklager meget den misforståelse der har fundet sted under de seneste to debatter, klima/miljø og justits. Vi har under debatten haft et delt dokument åbent. Dokumentes formål har udelukkende været til moralsk opbakning mod dårlige nerver, og til at tage noter til de andre partiers udmeldelser, da vores debatører havde svært ved at holde overblikket over de mange udtalelser. Vi var ikke bevidste om at kommunikation var forbudt under debatten. Vi beklager meget.
Med venlig hilsen
Caroline D.C. (miljø og klima ordfører) og Anna E.K. (spindoktor)”
Vi har efterfølgende talt med lærere og bibliotekar, Mikael Nielsen, som tidligere har talt med den snydende part.”Snyd hvor der snydes kan, det er mit motto” sagde han til dem og det tog de til sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar